Veel ondernemers stellen zich de vraag; “Wat is social media?”
Social media is een verzamelnaam voor alle online platformen die interactie tussen gebruikers mogelijk maken. Deze gebruikers kunnen op deze platformen met elkaar communiceren, of het nu gaat om het uitwisselen van foto’s en/of video’s, een discussie aangaan of informatie met elkaar delen. Daarnaast wordt social media tegenwoordig ook vaak ingezet als marketingmiddel.

Waar begin je?

Heb je als ondernemer misschien twijfels over het nut van sociale media of weet je niet waar je moet beginnen met kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter?

Socialmedia is bij uitstek het platform om gevonden te worden als bedrijf of ondernemer op het internet.
Vooral in combinatie met een goede website waarnaar je verwijst in je posts kan dit een ijzersterke strategie vormen.

Ook via adverteren kunnen we meer naamsbekendheid en leads genereren voor je bedrijf of merk. Bovendien bespreken we wat je wilt bereiken met het gebruik van socialmedia en welke social media kanalen het beste ingezet kunnen worden zodat de gewenste doelgroep bereikt wordt.

Wat is Social media

Regelmatig houden we je op de hoogte van de resultaten door middel van de statistieken van je kanalen. Hierin vermelden we voornamelijk het aantal nieuwe volgers, groei van je kanalen, interactie met je publiek en nog veel meer.

Social media uitbesteden?

Wil je je socialmedia helemaal uitbesteden? SocialMarc helpt je graag met het uit handen nemen van deze werkzaamheden en het besparen van tijd zodat jij je kan concentreren op het runnen van je bedrijf.

Door verschillende abonnementen aan te bieden zorg ik ervoor dat jij je professioneel kunt profileren op internet zodat je succesvol kunt blijven ondernemen. Daarnaast zit er altijd een pakket bij wat bij jou past.

Kan je geen passende oplossing vinden voor het beheren van je social media kanalen? Neem dan contact op met me voor meer informatie of een aanbieding op maat.