SocialMarc werkt veel voor bedrijven uit het Westland waarvoor we de Social media bijhouden, zo ook in ‘s-Gravenzande.
’s-Gravenzande is een relatief grote plaats binnen de gemeente Westland (Zuid-Holland). Er wonen hier ongeveer 21.000 mensen. Het merendeel van deze inwoners gebruikt social media in wat voor een vorm dan ook (Facebook, Instagram, Twitter, etc.). Ideaal dus om ze via deze manier bekend te maken met jouw product of dienst.

Niet genoeg verstand van social media, of weet je niet waar je moet beginnen?
SocialMarc kan je helpen bij zowel het opzetten als bijhouden van je social media kanalen. Daarnaast kunnen wij je ook advies geven hoe deze kanalen in te zetten voor de doelen die jij voor jezelf en je bedrijf opstelt.

Waarom je Social media uitbesteden?

SocialMarc heeft veel ervaring met het beheren van social media kanalen voor diverse bedrijven in de tuinbouw en AGF sector. Met een Westlandse achtergrond en veel werkervaring bij diverse bedrijven in de regio weten wij hoe de lijntjes lopen. Daarom zijn de communicatielijnen kort en snappen we wat er moet gebeuren.

Maar waarom zou ik mijn social media uitbesteden? Ten eerste omdat het jouw veel tijd bespaart. Wij kunnen je social media frequent, professioneel en trouw blijven beheren. Ten tweede kloppen je social media kanalen van A tot Z en zien zowel jij als je online fans veel beweging, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Het geeft zowel jouw als je volgers een prettig gevoel.

Welk abonnement heeft u nodig?

Voor elke ondernemer of bedrijf is er wel een abonnement wat bij hem of haar past. En als er geen bruikbaar abonnement voor je tussen zit dan kunnen we het hier altijd over hebben onder het genot van een kop koffie.
Wil je veel kanalen inzetten en veel posten om continue in beeld te blijven bij je doelgroep? Dan is het Premium Social media abonnement ideaal voor jou.
Zou je toch wat minder kanalen willen gebruiken, of eerst kijken hoe wij werken? Dan kun je gaan voor het Basic Social media abonnement.
Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via de contactpagina.