Ben je op zoek naar iemand die voor jou de Social media kan bijhouden in de buurt van Naaldwijk? Neem dan eens een kijkje op de website wat SocialMarc voor je kan betekenen.

Naaldwijk ligt in de gemeente Westland en heeft meer dan 22.000 inwoners. Naaldwijk staat vooral bekend om de vele tuinders die er gevestigd zijn evenals het winkelcentrum “De Tuinen” wat inmiddels een begrip geworden is in het Westland. Een groot gedeelte van deze inwoners kan je bereiken door middel van het inzetten van social media. Op deze manier kan je jouw merk of bedrijf onder de aandacht brengen bij deze bewoners. SocialMarc kan je helpen met het bijhouden en beheren van je social media zodat je hier niet naar hoeft om te kijken.

Waarom je Social media bij laten uitbesteden?

Sinds enkele jaren heeft SocialMarc veel ervaring opgedaan met het beheren van social media kanalen voor diverse bedrijven in het Westland en daarbuiten. Met roots in het Westland en veel werkervaring bij diverse bedrijven in de buurt weet ik als geen ander hoe de plaatselijke ondernemers werken. Daardoor zijn de lijntjes kort en heb ik aan 1 woord genoeg om te weten wat er moet gebeuren.

Maar waarom zou ik mijn social media uitbesteden? Het meest voor de hand liggend is dat het jouw veel tijd bespaart. Regelmatig posten we professionele en relevante content. Daarnaast zijn al je zakelijke kanalen uniform qua vormgeving en huisstijl en door het regelmatig posten zien je online fans en volgers jouw bedrijf of merk ook regelmatig voorbij komen op hun tijdlijn.

Welk abonnement heeft u nodig?

SocialMarc heeft diverse abonnementen, er zal een passend abonnement zijn voor elk type ondernemer of merk.
Mocht je er nou echt niet uitkomen, of door de bomen het bos niet meer zien dan kunnen we het hier altijd even over hebben gedurende een social talk.

Wij hebben bijvoorbeeld het Premium Social Media Abonnement, dit is vooral bedoeld voor ondernemers die via veel kanalen en berichten continue in beeld willen blijven bij hun doelgroep.

Wil je het toch wat rustiger aan doen dan kan dat ook, hier is het Basic Social Media Abonnement dan weer geschikt voor. Je kan dit abonnement ook nemen om te kijken of het uitbesteden iets voor jou is.

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via de contactpagina.