SocialMarc kan voor jouw bedrijf of onderneming in De Lier de Social media bijhouden. Bekijk op de website wat SocialMarc allemaal (nog meer) voor je kan betekenen.

De Lier is een dorp in Zuid-Holland en was tot 2004 een zelfstandige gemeente. Daarna is de gemeente samen met Naaldwijk, ’s-Gravenzande, Monster en Wateringen opgegaan in de gemeente Westland. De Lier, gelegen aan de Lee, staat lokaal bekend om de scheve Dom en de tuinbouw en heeft meer dan 12.000 inwoners. Deze inwoners zijn in potentie allemaal volgers en ambassadeurs van jouw bedrijf of merk gevestigd in De Lier. Volgers die jij kan bereiken door het inzetten van social media. SocialMarc kan jouw social media bijhouden of beheren zodat jij je kan concentreren op het runnen van je bedrijf.

Waarom je Social media uitbesteden?

Door de bedrevenheid in het opzetten en bijhouden van Social Media kanalen voor diverse andere bedrijven uit het Westland (voornamelijk de tuinbouw en AGF sector) is SocialMarc de ideale partner voor een samenwerking op dit gebied. Met een Westlandse no-nonsense instelling en veel werkervaring bij diverse bedrijven uit de regio weet ik als geen ander hoe de Westlandse mentaliteit in elkaar steekt.

Je social media uitbesteden kan jou en je onderneming veel tijd besparen. Tijd die jij dan kan steken in het runnen van je bedrijf. Door het regelmatig posten van berichten met een professionele uitstraling zal je je ook online als bedrijf kunnen blijven profileren. Daarnaast zullen je uitstraling en huisstijl ook kloppen op je social media kanalen. Dit geeft jou rust en je fans en volgers zullen veel beweging en professionaliteit op je kanalen ervaren.

Welk abonnement heeft jouw bedrijf nodig?

Er is een geschikt abonnement voor elk merk, bedrijf of ondernemer. Mocht je nou toch geen abonnement kunnen vinden, of vragen hebben over de abonnementen dan kunnen we altijd afspreken. Tijdens een social talk kunnen we dan kijken waar jouw behoefte ligt.

Ons Premium Social Media Abonnement is er bijvoorbeeld voor bedrijven en ondernemers die zichtbaar willen zijn op veel kanalen en veel willen posten. Als tegenhanger hebben we dan weer het Basic Social Media Abonnement, voor ondernemers die wat kleiner willen beginnen, of zich willen richten op 1 kanaal.

Wil je meer informatie over deze abonnementen, neem dan contact met ons op via de contactpagina.