Over SocialMarc

Helpt jou met het opzetten en bijhouden van je Social media kanalen

Over SocialMarc

SocialMarc kan je social media beheren en bijhouden waarmee je Online aanwezig bent met je bedrijf of merk. Dit je kan helpen je business te vergroten.
Daarnaast creëer je meer betrokkenheid met je doelgroep als je een effectieve online strategie en professionele uitstraling hebt.

Maar waar moet je beginnen? Je hebt geen tijd, creativiteit of capaciteit om je social media bij te houden.

SocialMarc kan je helpen met het beheren en bijhouden van je Social Media kanalen of website. Van professionele en originele content maken tot het inplannen van berichten teneinde meer bekendheid en/ of verkopen te generen voor je bedrijf of merk.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met me op via het contactformulier of mail naar info@socialmarc.nl

Beheren en bijhouden social media
0
Berichten geplaatst
0
Volgers gegenereerd
0
Vonden dat leuk

Waar staat SocialMarc voor

Betrokkenheid

Om Social media op te zetten en goed toe te passen is het belangrijk om te weten wat er speelt bij een bedrijf en in de branche. Daarom zal SocialMarc geregeld bezoeken inplannen om content te maken in de vorm van foto’s en teksten naar aanleiding van de gesprekken met de klant. Daarnaast zal SocialMarc online op zoek gaan naar relevante content die we kunnen delen op de diverse Social media kanalen.

Integriteit

Om jouw Social media over te nemen heb ik toegang nodig tot je Social media kanalen.
Vaak kan je me toevoegen als redacteur, maar soms heb ik ook de login gegevens nodig. Deze gegevens zijn veilig bij SocialMarc en als de samenwerking gestopt is, dan worden deze gegevens verwijderd uit ons archief.

Vertrouwen

Afhankelijk van jouw wensen wordt er wekelijks of maandelijks een content kalender gemaakt. Je krijgt van mij een overzicht met de content en berichten die ik namens jouw bedrijf wil plaatsen op je Social media kanalen. Na goedkeuring zet ik deze online, mocht je wat willen veranderen dan kunnen we dat altijd nog aanpassen.

Kwaliteit

SocialMarc staat voor de kwaliteit van de gecreëerde content. Alle berichten en afbeeldingen worden ter goedkeuring opgestuurd voordat ze geplaatst worden. Mocht je desondanks ergens niet tevreden over zijn, dan kunnen we dit altijd aanpassen.

Een greep uit onze projecten

Onze klanten